Follow the Linchpin update

Er is veel gebeurd de afgelopen weken / maanden sinds de aankondiging van Follow the Linchpin. De site is opgeleverd. We zijn live gegaan tijdens PICNIC10…of wacht. Daar liep iets spaak. Dat zijn we niet. Mijn vriend Koert van der Scheer van TextCase is ziek geworden op de dag voor PICNIC10 en was een week aan zijn bed gekluisterd. We moesten een andere manier verzinnen om de livegang te vieren.

De Linchpin-meetup! Het event waar het allemaal mee begonnen is moest het decor worden van de lancering. Maandagavond 17 januari presenteren wij de website. Op dit moment zijn we druk bezig om de website te voorzien van data door onze boeken en aangeschafte boeken uit te  delen. Heb je interesse? Laat het ons weten via het contactformulier! Seth Godin zelf heeft ook zijn boek weggegeven en is als eerste te vinden op de website! Hoe gaaf is dat?

We zijn het programma voor de avond nog aan het maken maar we willen een gezellige netwerkavond organiseren in de het hart van Nederland, Utrecht. Misschien een aantal korte presentaties, we zijn nog aan het kijken.

Wil je erbij zijn? Ga dan naar de Meetup pagina van het event en schrijf je in. We zien je daar!

PICNIC10 na twee weken

Twee weken geleden was ik bij PICNIC10. Een hele ervaring, mijn eerste ervaring. Tijdens de drie dagen PICNIC10 heeft het me tijd gekost om te bepalen wat het mij zou opleveren. Wat doet het voor mijn netwerk? Wat kan ik gelijk toepassen? Je probeert er zoveel mogelijk uit te halen door zoveel mogelijk te zien.

Het was mijn plan om vlak na PICNIC10 een definitief oordeel te vellen maar ik heb deze post express even on-hold gezet. Eens kijken of ik twee weken na het event meer zie!

Lees “PICNIC10 na twee weken” verder