Coen Meerbeek

Deze pagina staat in het teken van mij. Heel egoistisch misschien maar zoals Seth Godin het ook zei in zijn presentatie “The world revolves around me-me-me.” Ik wil hier mee benadrukken dat ik deze site gemaakt heb om mijzelf op een hoger niveau te krijgen. Ik ben eager, ik wil leren. Daar heb ik hulp bij nodig van de lezers en wil deze plek gebruiken om mijn ervaringen met jullie te delen. Meer over de reden voor het starten van dit verzamelpunt op de over Launchers.nl pagina.

Hieronder een kort overzicht van mijn loopbaan tot nu toe wat gebracht heeft tot waar ik nu sta. Voor een gedetailleerd overzicht van al mijn functies verwijs ik graag naar mijn LinkedIn profiel.

Waar kun je me vinden?

Ik hoor graag wie je bent en hoe ik jou en jij mij kan helpen!

  1. Twitter – @cmeerbeek / @launchersnl
  2. Facebook – cmeerbeek
  3. LinkedIn – cmeerbeek
  4. Skype – cmeerbeek
  5. Email / Google Talk – cmeerbeek[at]gmail[dot]com

Waar heb ik gewerkt?

Blue Factory Internet

Vanaf 2011 ben ik gestart als ondernemer. Samen met een compagnon startte ik Blue Factory. Vanaf 2013 ben ik dit alleen op gaan pakken en heb ik mijn consultancy werk onder deze naam gehangen.

C. Meerbeek BV

Naast Blue Factory Internet werk ik vanuit mijn eigen BV (C. Meerbeek B.V.) als consultant. Ik ondersteun klanten met de inzet van enterprise tooling. Op deze manier heb ik een zeer diverse werkweek.

Ymor

Vanaf 2005 tot 2011 ben ik actief geweest bij Ymor. Een bedrijf dat actief is in de Application Performance Management markt. Het is onze missie om de kwaliteit van de gebruikerservaring van IT systemen te verhogen in alle facetten. Dit gaat van het functioneel testen, het performacen testen tot het bewaken van de kwaliteit als de applicatie in productie is geplaatst.

Bij Ymor heb ik onder alle units gewerkt.

  1. Development. Van februari 2005 tot augustus 2006 als Java ontwikkelaar van de dienst Ymonitor. In 2008 ben ik teruggekeerd als Product Delivery Manager. Dit was mijn eerste aanraking met de specialiteiten Product Management en Service Delivery Management.
  2. Ketenbewaking. Hier ben ik in 2008 kortstondig teamleider geweest. Dit houdt in dat ik bij meerdere klanten verantwoordelijk ben geweest voor de implementatie van onze dienstverlening. Ook onder Ketenbewaking was ik als consultant werkzaam bij onze klanten waar HP Software producten ingezet worden.
  3. Expert Consultancy. Detachering bij de Rabobank voor een periode van 2 jaar waar ik samen met onze partner HP beheerder en ontwikkelaar van HP Business Availability Center ben geweest. Een zeer leerzame periode. Niet alleen voor de techniek maar ook het werken in grote organisatie; processen, projecten, politiek.
  4. Marketing. Vanaf augustus 2010 t/m maart 2011 was ik ook verantwoordelijk voor de kwaliteit van ymor.nl. Voornamelijk het onderhoud van de WordPress omgeving en de bouw van yblog (weblog Ymorianen).