7-Habits wallpaper voor al je apparaten

Zoals sommigen van jullie al wel weten is het 7-Habits boek van Stephen Covey voor mij erg belangrijk. Ik heb er al meerdere keren een blogpost over geschreven. Hier bijvoorbeeld over een week planning en een persoonlijk missie statement maar ook hier over de emotionele bankrekening.

Voor mij word iets pas een gewoonte als ik er dagelijks aan herinnert wordt. Wat ik met de 7-Habits nu doe is dat ik overal briefjes neerleg…maar dat is niet afdoende.

Toen ging ik nadenken over waar ik ze neer kon zetten zodat ik ze elke dag wel tegen moest komen.

Nu blijkt dat ik mijn iPhone altijd bij me heb en ook vaak achter een laptop zit voor mijn werk, afgewisseld met een iPad. Wat nu als ik de 7-Habits in een mooie wallpaper kon gieten? Dan kijk ik er dagelijks na.

Dankzij Arine Gijsbers van Goed Volk Ontwerp heb ik nu een prachtige set wallpapers voor al mijn apparaten.

Zowel met als zonder BuzzardLabs logo.

Uiteraard wil ik deze niet voor mijzelf houden.

Ik heb 2 ZIPjes gemaakt; 1 setje met het BuzzardLabs logo en 1 setje zonder het logo.

Als je liever een Engelse variant wilt hebben laat het dan even weten. Dan laat ik die ook nog even maken.

Veel plezier!

Auteur: Coen Meerbeek

Ondernemer in IT/App monitoring en Business Analytics | XBox Gamer | Fan van alles Gouden Eeuw | Basketbal voor het leven!

Geef een reactie