Iets te efficiënt leven is vermoeiend

Ik heb 45 minuten nodig voordat ik de deur uitga als ik moet douchen, 30 als ik de avond ervoor gedouched heb.

Yoghurt met muesli en karnemelk geeft me de juiste boost om te starten. Op kantoor start ik met water en drink daarna 3 koffie tot de lunch.

Snap je mijn titel? Ik ben nog niet bij de lunch, heb het nog niet gehad over mijn inhoudelijke werk en toch heb ik al zoveel regeltjes/hacks.

Toch ben ik wel blij met alle blogs over lifehacks laat staan podcasts die me efficiënter leren werken, sporten en meer.

In november mag ik, als alles goed gaat, voor het eerst vader worden. Iets waar ik erg naar uitkijk. Ik ben erg benieuwd hoe dat mijn systeempjes gaat veranderen maar ik weet zeker dat ik naar enkele maanden op zoek ga naar manieren om dingen slimmer te doen.

Mijn vrouw is een stuk rustiger op dit gebied en ik merk dat dit ook wel fijn is. Misschien moet ik bij haar in de leer om te weten hoe ik rustiger moet zijn? Hmm dat klinkt eigenlijk weer als een slim trucje.

Het leven is zwaar… 😉 Hier herkent vast niemand zich in.

image

Auteur: Coen Meerbeek

Ondernemer in IT/App monitoring en Business Analytics | XBox Gamer | Fan van alles Gouden Eeuw | Basketbal voor het leven!

Eén gedachte over “Iets te efficiënt leven is vermoeiend”

Geef een reactie