Hou je mij aan mijn doelen voor 2016?

Het nieuwe jaar is begonnen en dus maken we allemaal plannen voor het nieuwe jaar. Plannen om dingen anders te doen en om meer te bereiken.

Waarom doen we dit nu eigenlijk niet altijd?

Wel dat doe ik dus ook maar laten we dan deze post gebruiken om even stil te staan bij waar ik mee bezig ben en wat ik wil bereiken. Een korte terugblik op 2015 is natuurlijk ook op zijn plaats.

If you can’t Splunk it, it doesn’t exist

2015 stond compleet in het teken van Splunk. Na 3 jaar Rabobank was het tijd om me volledig te storten op mijn Splunk consultancy werk en dat heeft me geen windeieren gelegd.

Een langdurig project bij ASML, korte trajecten bij kabelmaatschappijen en overheden maakten het een uitdagend jaar vanuit het perspectief; waar haal ik de tijd vandaan?

2015 was ook het jaar dat mijn idee om een nieuwe business op te starten vorm begon te krijgen. 6 sessies met Annedien Hoen van Merkloods hebben mij geholpen om duidelijk te krijgen;

  • Wie ben ik als ondernemer?
  • In welke business wil ik zitten?
  • Wat ga ik ontwikkelen?
  • Hoe ziet mijn bedrijf er over 5 jaar uit?

Allemaal gave dingen die mij brengen bij 2016.

Big data solutions, tailor-made

Door mijn ervaringen met Splunk merkte ik dat er veel bedrijven vaak dezelfde vragen hebben.

Splunk is echter qua prijs niet toegankelijk voor elke organisatie? Daarnaast heeft niet elke organisatie de resources om een dergelijk product te installeren, onderhouden en in te richten.

Wat als er nu een manier is om de oplossing, en niet het product, toegankelijk te maken voor een bredere doelgroep? Iedereen moet toch de voordelen van big data kunnen benutten?

2016 wordt het jaar waarin ik met mijn nieuwe bedrijf, details volgen 😉 , hier een antwoordt op ga proberen te vinden met een nieuw te lanceren product. SPANNEND!

Meer informatie over mijn werk aan het opzetten van het nieuwe bedrijf komen ook later op dit blog voorbij dus als je niets wilt missen moet je vooral terugkomen of je inschrijven op de nieuwsbrief. It’s gonna be a crazy ride!

Auteur: Coen Meerbeek

Ondernemer in IT/App monitoring en Business Analytics | XBox Gamer | Fan van alles Gouden Eeuw | Basketbal voor het leven!

Eén gedachte over “Hou je mij aan mijn doelen voor 2016?”

Geef een reactie