PICNIC10 na twee weken

Twee weken geleden was ik bij PICNIC10. Een hele ervaring, mijn eerste ervaring. Tijdens de drie dagen PICNIC10 heeft het me tijd gekost om te bepalen wat het mij zou opleveren. Wat doet het voor mijn netwerk? Wat kan ik gelijk toepassen? Je probeert er zoveel mogelijk uit te halen door zoveel mogelijk te zien.

Het was mijn plan om vlak na PICNIC10 een definitief oordeel te vellen maar ik heb deze post express even on-hold gezet. Eens kijken of ik twee weken na het event meer zie!

In mijn eerste post over PICNIC10 was ik positief over de vele sprekers en de energie en creativiteit die je daar uithaalt maar naar twee weken merk ik pas wat PICNIC10 echt heeft gedaan. Creativiteit en design begint in je bloed te zitten. Je kijkt naar alle problemen; maatschappelijk, sociaal en in je werk, op een hele andere manier. Je probeert andere invalshoeken te zoeken om zaken op te lossen.

Vandaag kwam ik voor het eerst op Design Milk.com. Een geweldige site die alles in de gaten houd wat anders is, wat waarde toevoegt, wat er prachtig uitziet. De creativiteit in deze producten is inspirerend en dat was PICNIC10 ook.

Wat heeft PICNIC10 mij uiteindelijk dus opgeleverd? Een andere manier van denken met creativiteit en design in de breedste zin van het woord als middelpunt. Alleen daarom wil ik mensen graag overhalen om volgend jaar ook te gaan. Wij zitten teveel in onze gewoontes en evenementen als PICNIC10 zorgen ervoor dat je daar uitstapt en je wereld verrijkt.

Auteur: Coen Meerbeek

Ondernemer in IT/App monitoring en Business Analytics | XBox Gamer | Fan van alles Gouden Eeuw | Basketbal voor het leven!

Eén gedachte over “PICNIC10 na twee weken”

Geef een reactie