Ik wil graag leren. Help jij mij?

De meeste mensen die een weblog starten hebben ervaring met waar ze over schrijven. Ik zal eerlijk zijn; ik niet!

Ik wil bloggen over zaken die ik leer, ik wil mensen ontmoeten die ook aan het leren zijn. Dat zijn we overigens allemaal. Ik wil leren en denk dat een weblog daar een hele goede plek voor is. Mensen die ervaringen delen, schrijven over wat ze zien en horen.

Ik lees boeken, vrij veel boeken. Ik lees andere blogs en zie daar zaken waar ik wat van op steek. In mijn werk kom ik mensen tegen die alles al een keer meegemaakt hebben. Die hebben geleerd van het lanceren van een product. Die hebben ondervonden wat een blue ocean is. Ik nog niet.

Die mensen wil ik ontmoeten!

De term stagiaire kom je tegen als je op school zit. Als je een leidinggevende functie hebt en je een stagiaire onder je hebt. Echter is de term stagiaire voor mij ook weggelegd. Als ik mensen spreek met ervaring voel ik mij een stagiaire. Iemand die mee mag kijken in de keuken bij iemand anders.

Tijdens netwerkevenementen krijg je deze kans maar ik wil deze kans concreter maken. Via deze weg en andere ga ik op zoek naar mensen met veel tot weinig ervaring en samen met mij aan de slag willen gaan met het concreet maken van ideeen. Ik wil regeageren op ideeen, helpen met het opstellen van een bedrijfsplan, helpen met het maken van een business model en nog veel meer. Het is mooi als mensen me delen in hun ervaringen. Misschien zijn ze al jaren bezig en willen ze mij vertellen hoe ze op dit punt gekomen zijn. Misschien ben jij, de lezer, dat wel?

Samenvattend; Ben jij op zoek naar iemand om een avond mee te sparren op het gebied van product ontwikkeling of heb jij ervaring met het in de markt zetten van een product of dienst en wil jij je ervaringen delen? Laat het me dan weten! Uiteraard is het mooi als we samen aan de slag kunnen met een nieuw business model of een SWOT analyse kunnen doen van de huidige stand van zaken. Alles wat te maken heeft producten en/of diensten vind ik interessant!

Vul het contactformulier in op de site of neem contact met mij via Twitter, Facebook of Skype! Dan kunnen we snel an de slag!


Auteur: Coen Meerbeek

Ondernemer in IT/App monitoring en Business Analytics | XBox Gamer | Fan van alles Gouden Eeuw | Basketbal voor het leven!

Eén gedachte over “Ik wil graag leren. Help jij mij?”

Geef een reactie