Wat verwacht ik van PICNIC10

Woensdag is het dan zo ver. PICNIC10 brand los in de Westergasfabriek in Amsterdam. Een evenement wat je niet moet missen volgens velen. Wie zijn die velen en is het wat voor mij? Ik zal eerlijk zeggen dat ik geen flauw idee heb.

Ik weet nog dat vorig jaar mijn hele timeline gevuld was met mensen die er waren of mensen die het op de voet volgden. Wel waren het mensen die ik volgde omdat ze veel volgers hadden en ik ze niet persoonlijk kende. Toen ik ze nog beter bekeek bleek dat allemaal in de media of marketing actief waren wat ik niet was. Dat maakt me licht sceptisch maar ik ga er blanco in.

Wat verwacht ik dan wel? Ik verwacht veel inspirerende mensen te ontmoeten, leuke initiatieven te ontdekken en veel te leren van de vele sprekers, interactieve sessies en wat al niet meer. En natuurlijk ga ik proberen om iemand te strikken die officieel het eerste exemplaar van Linchpin wil registreren op het initiatief van mij en Koert van der Scheer van TextCase! Ik ga denk ik voor de prins 😉

Uiteraard zal ik hier elke dag een korte impressie proberen te geven al moet ik zeggen dat het wel latertjes zullen gaan worden. We gaan het zien. Ik ga genieten in ieder geval. Doen jullie dat ook?!

Auteur: Coen Meerbeek

Ondernemer in IT/App monitoring en Business Analytics | XBox Gamer | Fan van alles Gouden Eeuw | Basketbal voor het leven!

Geef een reactie