Handig voor PM! Het Pragmatic Marketing Framework

Een hele korte post om mee te starten vandaag. Een site die ik jullie niet wil onthouden.

Lang ben ik op zoek geweest naar de juiste resources om mijn baan een goede invulling te geven en ik lijk nu eindelijk een goede weg ingeslagen te zijn met het Pragmatic Marketing Framework. Dit is een framework die bestaat uit een 7 tal pijlers te weten Marketing, Strategy, Business, Planning, Programs, Readiness en Support. Deze pijlers omvatten kernactiviteiten en samen maken deze de job Product (Marketing) Manager tot wat het kan zijn.

Voor het eerst een site waar ik zeer veel nuttige info kan halen over mijn beroep. Een site die mij sturing kan geven in waar ik mee bezig ben. Ik ben nog jong en moet nog veel leren en merk dat ik nu in een fase zit waarin duidelijk wordt dat ik nog lang niet alles weet.

Deze site helpt mij enorm dus doe er je voordeel mee!

Auteur: Coen Meerbeek

Ondernemer in IT/App monitoring en Business Analytics | XBox Gamer | Fan van alles Gouden Eeuw | Basketbal voor het leven!

Eén gedachte over “Handig voor PM! Het Pragmatic Marketing Framework”

Geef een reactie