De lancering van Launchers

Al enige tijd ben ik bezig om deze site op te zetten en vorm te geven. Alles op zijn tijd zodat ik goed na kan denken over wat ik precies met de site wil gaan doen.

Zoals in de eerste post aangegeven en zoals het ook terug te lezen is in de over pagina wil ik deze site laten evolueren naar een community. Klein beginnen om te zien waar er behoefte aan is om waar nodig bij te sturen en een richting te kiezen. Ik ben zeer benieuwd waar jullie mij heen sturen en ik hoop uiteindelijk dat we samen ergens naartoe gaan.

Dinsdag 26 januari ga ik naar Innoveer jouw Business Model event in Amsterdam. Een training / cursus in het gebruik van het boek Business Model Generation die ik sinds dag 1 in huis heb en waar ik al veel collega’s, vrienden en kennissen over verteld heb. Mij lijkt deze dag, waar ik aan de slag ga met dit boek, een goed moment om Launchers officieel te laten starten. Een mooi logo is onderwerg maar ik denk dat een community altijd moet groeien en dus zal er in de loop van de tijd meer verbeterd worden.

Ik zie er naar uit om jullie te ondersteunen met mijn kennis over product management maar ik hoop vooral veel van jullie product managers en service delivery managers te gaan leren!

Auteur: Coen Meerbeek

Ondernemer in IT/App monitoring en Business Analytics | XBox Gamer | Fan van alles Gouden Eeuw | Basketbal voor het leven!

Geef een reactie