Welkom op Launchers.nl

Launchers.nl is een blogcommunity / tribe waar alle Product en Service Delivery Managers samen kunnen werken, ervaringen kunnen delen over hun weg naar succes.

Het idee voor launchers.nl is gestart in november 2009 door mijzelf, Coen Meerbeek. Als Product Delivery Manager voor een ICT bedrijf uit Nieuwegein ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling, delivery en training van de producten bij de klanten. Product Delivery Manager is een functie die je niet veel terug ziet komen. Dit komt omdat in veel bedrijven de functie van Product Manager en Service Delivery Manager gescheiden zijn. In een klein bedrijf kan deze functie gecombineerd worden.

Vanwege mijn jonge leeftijd moet en wil ik veel leren. Na het zien van de presentatie van Seth Godin over Tribes op TED ben ik er van overtuigd dat ik het meeste kan leren door te zoeken naar soortgenoten echter kon ik deze plek met soortgenoten niet vinden.

Ik zie voor launchers een plek in de online wereld voor mensen met interesse in alle aspecten van producten en diensten. Launchers is niet bedoelt als merk om winst mee te maken.

Auteur: Coen Meerbeek

Ondernemer in IT/App monitoring en Business Analytics | XBox Gamer | Fan van alles Gouden Eeuw | Basketbal voor het leven!

Geef een reactie